84 Bygg AB fixade takbytet

Hej och god förmiddag! Nu är det fredag igen och jag hoppas alla mina fina läsare ska få en riktigt härlig helg! Jag har nyligen flyttat in i ett hus och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma i Uppsala. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Tack för allt ni delar med er av på era bloggar. Jag får många bra tips ifrån er och nu tänkte jag att ge er ett bra tips på ett företag som kan hjälpa till med takbyte i Uppsala. Företaget heter 84 Bygg AB och nu ska jag berätta om hur det gick till när de hjälpte mig att byta tak här hemma i nyinköpta villan. Jag är verkligen så belåten med det här kvalitativa jobbet. Nu har jag ett tak som ska hålla i decennier framöver! Jag började med att ringa upp denna firma och frågade om de kunde hjälpa till med takbyte i Uppsala. Deras duktiga och erfarna takläggare kom hit och gjorde en första inspektion. Därefter informerade de hur detta takbyte bäst kunna gå till och jag fick en offert. 

 

Det är nämligen mycket som kan gå fel om ett takbyte inte utförs med största skicklighet och fackmannamässigt. 84 Bygg AB är ju proffs på det här så det var “aldrig nån fara på taket”! Allt är gjort utifrån gällande byggregler. Jag kommer definitivt att anlita 84 Bygg AB fler gånger, det här ett allsidigt byggföretag som kan hjälpa till med mycket. De kan hjälpa till med olika renoveringar, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och så mycket mer. Jag vill verkligen rekommendera er läsare att också ta en kontakt med 84 Bygg AB om ni är ute efter den hjälp de kan erbjuda. Det var väl ungefär vad jag hade tänkt mig att berätta för er idag!