Tips på en kvalitativ byggfirma i Norrköping

Hej och god kväll! Eftersom jag ändå inte kunde somna steg jag upp igen och nu sitter jag vid köksbordet, det är midnatt och jag bloggar! Jag har nyligen flyttat in i ett hus och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma i Norrköping. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Tack för allt ni delar med er av på era bloggar. Det finns ett byggföretag i Norrköping som heter Tankereds Byggservice och nu ska jag berätta om hur det gick till när de hjälpte mig att lägga ett nytt tak här hemma i nyinköpta villan. Jag skänker en tacksamhetens tanke till mina grannar som rekommenderade mig att anlita just Tankereds Byggservice. Taket blev väldigt bra. Exakt det resultat som jag eftersträvat. 

 

Jag började med att ringa upp denna firma och berättade vad jag ville få gjort. Deras duktiga och erfarna hantverkare kom hit och gjorde en första inspektion. Därefter gav de mig lite olika alternativ på hur detta takbyte skulle kunna gå till. Det är mycket som kan gå fel om ett takbyte inte utförs med största skicklighet och fackmannamässigt. Allt är gjort utifrån gällande byggregler och det märktes verkligen att det här är ett företag som är väldigt kunniga inom det här. Jag kommer definitivt att anlita Tankereds Byggservice fler gånger när jag kommer att behöva ett kvalitativt byggföretag i Norrköping. De kan hjälpa till med olika renoveringar, snickeriuppdrag, altanbyggen, badrumsrenoveringar, fönsterbyten och mycket, mycket mer. Jag vill verkligen rekommendera er läsare att också ta en kontakt med detta byggföretag i Norrköping om ni är ute efter den hjälp de kan erbjuda. Ni kan alltid begära en offert som inte kostar något, innan ni slutgiltigt bestämmer er!